• Fri frakt* & fri retur
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Upp till 10 års garanti!
Badrumsrenovering budget
Guider

Badrumsrenovering budget

Hur du renoverar badrummet med en liten budget.. En badrumsrenovering behöver inte kosta flera hundra tusen och innebära att du river ut allting. Det går att göra mindre justeringar som gör stor skillnad och kostar mindre. i denna guide ger vi tips på hur du kan renovera badrum billigt. Det finns många smarta och billigare alterantiv än en full badrumsrenovering.

FOGAR

Att bara måla fogarna på kaklet i en annan färg, antingen fräscha upp de befintliga eller måla de vita, gråa eller svarta gör en stor skillnad för intrycket. Det finns särskild fogfärg du använder för bästa resultat.

VÄGGAR

Trött på dina väggar i badrummet? Med enkla medel går det att få en ny känsla i badrummet oavsett om du har kakel eller färg på väggen.

Kakelfärg

Det finns speciell kakelfärg som man kan använda på väggarna för att måla ditt befintliga kakel, men då badrummet utsätts för mycket fukt så kan du behöva bättra på färgen inom ett par år.

Dekorplast

Detta är ett grymt alternativ om du vill förnya kaklet på väggarna om man inte vill måla det och kunna ta bort det om de behövs. Kakeldekor/ Dekorplast är enkelt att använda, enkelt att ta bort vid behov(med hjälp av en hårtork) och det sitter som berget. Alternativ 3 -

GOLV

Byt ut detaljer. - Blandare - Kommod - Handfat - Duschvägg - Dusch - Badkar

Liknande artiklar