• Fri frakt & fri retur
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Upp till 10 års garanti!

Lär känna Team StudioNord

Här är vi - teamet bakom StudioNord.se. Vi håller oftast till på vårt kontor i Särö utanför Göteborg.

https://www.studionord.se/pub_docs/files/LärkännaTeamStudioNord/Roderick.png

Produktdesigner och VD - Roderick Skinner

Roderick är geniet bakom våra snygga produkter på StudioNord där han designar och utvecklar dessa till sin fulla potential. Dessutom är han kontorets egna barista och serverar dagligen snygga och goda cappucinos med coola mönster till alla som önskar.5 snabba frågor.

Favoritprodukt från StudioNord? Just nu är det handdukstorken Vera i mattsvart. En riktigt snygg produkt som även är väldigt praktisk med de 6 eller 8 integrerade krokarna.

Favoritfärg? Mörkgrönt är riktigt snyggt i rätt sammanhang. Gärna som växter i ett badrum!

Favoritmat? Allt som inte har koriander i, det tycker jag smakar ungefär som insekten bärfis lukar! Får jag välja så blir det hemmarökta kamben som varit i röktunnan i 4-5 timmar.

Intressen utanför jobbet? Det sista jag intresserade mig för var flakmopeder, hade 5st ett tag. Nu har jag bara kvar en och den funkar inte! Men till sommaren ska den fram, helt klart bästa fordonet som uppfunnits!

Kaffe eller the? Jag är ju kontorets barista så jag får ju leva som jag lär. Men ska erkänna att ibland blir det te när ingen ser, mamma är ju ändå från England!

https://www.studionord.se/pub_docs/files/LärkännaTeamStudioNord/Celine-5-(3).png

Kundtjänst och Inköp - Celine

Celine är hjärtat av e-handeln och är vår stjärna som svarar på alla våra kunders frågor som kommer in, hanterar ärenden och alltid gör det lilla extra. Dessutom är det hon som har koll på vad som finns på lager och kvalitétssäkrar alla våra Studionord produkter.5 snabba frågor.

Favoritprodukt från StudioNord? Tvättställsblandaren Joline tycker jag är supersnygg och adderar verkligen det lilla extra till ett badrum.

Favoritfärg? Det varierar lite beroende på årstid, men generellt så gillar jag ljusblått, beige och mörkgrönt. Inom inredning älskar jag bruna, beige och grå toner ihop med mattsvart och gröna växter!

Favoritmat? Jag har ingen favoritmaträtt direkt, men en riktigt fin gourmetburgare med tryffelmajo, bacon och rödlök skulle jag aldrig tacka nej till. Jag gillar även alla olika sorters ost – allt blir godare med ost till!

Intressen utanför jobbet? Majoriteten av min lediga tid umgås jag med vänner och kusiner, men när jag inte gör det så gillar jag att baka, musik och att spela bräd- och kortspel.

Kaffe eller the? Kaffe på morgonen och chai-te när det är kallt ute!

https://www.studionord.se/pub_docs/files/LärkännaTeamStudioNord/Oliver.png

Ekonomi/IT - Oliver Skinner

Oliver är vår hjälte som löser alla tekniska problem och ser till att bokföringen blir rätt. Han kopplar ihop så att alla våra olika program pratar med varandra och gör mycket bakom kulisserna som ingen ser men som gör den stora skillnaden för att du som kund ska få den bästa upplevelsen när du handlar hos oss.

https://www.studionord.se/pub_docs/files/LärkännaTeamStudioNord/teamet.png

Lagerkillar - Christoffer och Isak

Hjältarna som packar, kontrollerar och gör i ordning era produkter för att ni skall få hem dem säkert och snabbt!