• Fri frakt* & fri retur
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Upp till 10 års garanti!

Om oss

https://www.studionord.se/pub_docs/files/Omoss/IMG_0007.png
https://www.studionord.se/pub_docs/files/Detärdennasomärlivenu/Nordhem_Kontor_Redigerad_2022_NY_1027x576.jpg


Badrumsprodukter av premiumkvalitet till lagerpriserSkandinavisk badrumsinredning online

StudioNord är en utmanare i badrumsbranschen och erbjuder en ny väg till designade badrum. Vi säljer direkt till dig som konsument och vår filosofi är väldigt enkel – ta bort allt det onödiga och skapa en så bra deal som möjligt. Vi finns inte hos några återförsäljare utan säljer enbart online. Det gör att vi kan hålla nere priserna, men fortfarande hålla en hög standard i allt vi gör.

Teamet bakom StudioNord består av passionerade badrumsexperter som värdesätter design, kvalitet och nöjda kunder. Vi har jobbat hårt på att få fram ett attraktivt sortiment av bl a handdukstorkar, badkar, blandare och badrumsmöbler. Våra produkter är skapade för dig som vill ha ett badrum med snygg, stilren och skandinavisk design. Vi säljer bara produkter vi är stolta över och själva vill ha i våra badrum.

Vad utmärker StudioNord?

Fri frakt och fria retur - allt från eget lager

Vi skickar allt hem till dig utan extra kostnad. Om du skulle ångra ditt köp inom 14 dagar tar vi självklart även kostnaden för returfrakten. Alla produkter finns på vårt lager, de kontrolleras noggrant innan leverans. Vi kan därmed erbjuda en kort leveranstid, beställningen skickas ut inom 1-3 dagar.

Upp till 10 års års garanti

Produkterna håller högsta kvalitet och du kan därför njuta av ett snyggt, problemfritt badrum i många år framöver. Därför kan vi med gott samvete erbjuda dig upp till 10 års garanti på våra produkter. Läs mer i våra garantivillkor..

Design, kvalitet och hållbarhet

Design och kvalitet står alltid i centrum. Det innebär att våra produkter håller över tid och att onödig konsumtion därmed kan undvikas. Vi erbjuder handfasta tips på hur våra produkter ska skötas för att maximera livslängden. Lika noga är vi med våra materialval, vi väljer bort miljömässigt tveksamma material även om det kostar oss mer.

Service och nöjda kunder

Vi finns här för att guida dig från köpbeslut till installation samt svara på frågor om din leverans. Ring, chatt eller maila oss. Vi värdesätter nöjda kunder och att våra produkter lever upp till alla förväntningar. En genomförd kundundersökning visar att kundnöjdheten är i topp vad gäller design, kvalitet, pris, snabba leveranser och servicegrad. Vi får även höga omdömen på Trustpilot.

StudioNord är ett varumärke som tillhör Nordhem Värme AB.

KONTAKT:

Ärenden gällande Kundtjänst: info@studionord.se/010-3309770

Ärenden gällande E-handeln & Marknadsföring: annelie.adetoft@studionord.se