• Alltid fri frakt och fria returer
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Betala med Klarna

Om oss

I november 2020 flyttade StudioNord och Nordhem in i nybyggda lokaler i Särö, strax söder om Göteborg. Förutom 2800 kvadratmeter av kontor- och lagerutrymme så rymmer våra lokaler även ett stort showroom på 320 kvadratmeter som öppnar upp under hösten 2021. Mer info om Showroomet kommer! 

OBS. SHOWRUMMET ÄR EJ ÖPPET ÄN!

 

StudioNord är utmanaren som hittat en ny väg till designade badrum där vi kapar mellanhanden(återförsäljare/butik) och säljer direkt till dig som konsument. Det gör att vi kan hålla nere priserna, men fortfarande hålla hög kvalité och hög standard i allt vi gör. 

Att få till ett designat badrum ska väl inte behöva vara så svårt? Eller dyrt för den delen. Det tycker iallafall inte vi. Vi erbjuder skandinaviskt designade premiumbadrumsprodukter till lagerpriser – direkt från oss till dig.

StudioNord är ungt på marknaden, men vi som står bakom har över 17 års erfarenhet från badrumbranschen. Vi har lärt oss att känna igen produkter som håller, både när det gäller design och kvalitet. Vi vet vilka material som åldras med värdighet, vilken skillnad det gör med några centimeters baddjup och vad som krävs för att handdukar ska torka snabbt. Allt det här har vi tagit med oss in i StudioNord.

Tack vare noga utvalda produkter så är ditt nya designbadrum bara några klick bort. Och självklart finns vi här för att guida dig från köpbeslut till installation. 

Vår filosofi - alltid lagerpriser. Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har tagit bort allt det onödiga för att du ska få en så bra deal som möjligt. Kvar finns bara riktigt bra kvalitét och snygg design till bättre priser än konkurrenter som håller samma höga kvalitét som vi. 

Eget lager= snabba leveranser - Alla våra produkter fraktas från våra leverantörer in hit till vårt lager i Särö utanför Göteborg. Här kontrolleras produkterna noga och paketeras om innan de skickas ut till dig som kund. Fördelen med att vi har vårt egna lager och lagerpersonal är att vi snabbt kan skicka ut produkterna till dig som kund. Det är därför vi har så snabb leveranstid och skickar ut dina produkter inom 1-3 dagar.

Vi har dessutom fri frakt och fria returer- allt för att du som kund ska bli nöjd med ditt köp!

 

TEAM STUDIONORD

KONTAKT:  

Ärenden gällande  Kundtjänst: info@studionord.se /010-3309770

Ärenden gällande E-handeln & Marknadsföring: emelia.gunnarsson@studionord.se