• Fri frakt* & fri retur
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Upp till 10 års garanti!

Havtorn

https://www.studionord.se/pub_docs/files/Norrsund/StudioNord_Havtorn_1900x568_badrumsmobler_insper.jpg

NYHET! Tidlös elegans från Norrsund!


Badrumsmöbler

https://www.studionord.se/pub_docs/files/Norrsund/Hero_havtorn_MORKek_2200x900.jpg
https://www.studionord.se/pub_docs/files/StudioNord_Havtorn_1980x400_badrumsmobler_detalj.jpg

Välkommen till en värld av skandinavisk elegans och modern lyx
med badrumsmöbler från Norrsund.

En möbel som inte bara uppfyller finsmakarens krav på stil och funktion utan också levererar högsta kvalitet i varje detalj.


Havtorn - tidlös skandinavisk design för ditt badrum

Havtorn badrumsserie från eleganta varumärket Norrsund som kombinerar skandinavisk tradition med en perfekt touch av modernitet. Varje aspekt av Havtorn är noga utformad för att skapa en tidlös känsla, vilket gör den lika aktuell och uppskattad idag som om 20 år.

Högkvalitativa komponenter för lång livslängd

Havtorn överträffar förväntningarna med högkvalitativa komponenter. Den invändiga stommen är tillverkad av spånskiva belagd med tåligt melamin i en varm grå ton. De högkvalitativa lådorna från Grass säkerställer en mjuk och ljudlös öppning och stängning. Utsidan kläs i fanér med vacker ådring, som elegant ramar in lådfronterna. Varje detalj är genomtänkt för att skapa en kommod som håller över tid.

Badrumsskåp och kommod

Välj mellan den naturliga ekfärgen eller den mörkbetsade eken och bjud in naturen till ditt badrum. Havtorn ger dig möjligheten att anpassa din badrumsinredning efter din personliga smak och stil.


Underhållsvänlig badrumsinredning för längre livslängd

Havtorns underhållsvänliga design gör det enkelt att byta ut fronter och sidopaneler vid behov, vilket bidrar till en längre livslängd. På så sätt behåller din badrumsmöbel sitt estetiska värde och fortsätter att vara en pärla i ditt badrum över tid.

Välj Havtorn från Norrsund för att lyfta ditt badrum till nya höjder av skandinavisk design och funktion. En investering i stil, kvalitet och tidlös design.