• Fri frakt & fri retur
 • Skickas inom 1-3 dagar
 • Upp till 10 års garanti!
Torplyktan Doftpinnar Kåda
20%
Torplyktan Doftpinnar Kåda
Torplyktan Doftpinnar Kåda
Torplyktan Doftpinnar Kåda
Torplyktan Doftpinnar Kåda

Torplyktan Doftpinnar Kåda

Kåda 100 ml

303 kr
379 kr

20%

KAMPANJ!

Du sparar: 

76 kr

Tidigare pris: 

379 kr

Badrumsveckor - 20%

Gäller t.o.m. 27/5 på handdukstorkar, badkar, badrumsmöbler och tillbehör.

*Gäller ej på varumärket Norrsund och kan inte kombineras med andra rabatter.

Välj variant

I lager

✔ Fri frakt och retur 

✔ Skickas inom 1-3 dagar 

✔ Upp till 10 års garanti


Doftpinnar från Torplyktan med en harmonisk skogsdoft, perfekt för rogivande stämning i ditt badrum, kök eller t.ex. sovrum
 • Harmonisk och frisk doft av skog med citrus och träiga noter
 • Doften håller i 4-6 månader
 • Finns även som doftljus
 • Tillverkad i Sverige
 • Produktbeskrivning

  Torplyktans rumsdoft Kåda är en höstig och uppfriskande doftupplevelse som fångar essensen av tidiga morgnar i skogen. Bland lavrika barrträd, rogivande fågelsång och trolska mossar sprider sig en känsla av lugn, vilket inspirerade denna doft. Kombinationen av citrus- och apelsinnoter ger en frisk och energigivande doft, medan de träiga basnoterna av gran, tall, barr och skog ger en jordnära och lugnande känsla. Denna harmoniska mix skapar en unik doft som hjälper dig att koppla av.

  Med dessa doftpinnar kan du se till att ditt hem alltid doftar ljuvligt. Du väljer själv hur stark eller svag doft du vill att produkten ska sprida genom att anpassa antalet pinnar i flaskan. Vi kan även rekommendera att köpa till doftljus och tvål för att förstärka aromerna ytterligare.

  Alla doftpinnar från Torplyktan är omsorgsfullt handgjorda i deras fabrik i Västergötland. Förpackningarna är producerade av återvunnet material från en lokal leverantör med hållbarhet i fokus. Etiketten runt glaset är tillverkat i samma material för en enklare återvinning och uppmuntran till återbruk. Torplyktan erbjuda högkvalitativa och hållbara doftpinnar, som du kan njuta av länge och med ett gott samvete.

  Produktegenskaper
  Volym 100 ml 
  Hållbarhet 4-6 månader

  Användning
  Använd fler pinnar för en tydligare doft och vänd på pinnarna veckovis för maximal dofteffekt. Överkänslighet mot doftoljan kan förekomma. Tvätta därför med tvål och vatten vid eventuell hudkontakt. Doften har en hållbarhet på 4-6 månader.

  Övriga dofter
  Vi har Torplyktan Doftpinnar i dofterna Barrskog, Gryningsljus och Kåda.