• Fri frakt* & fri retur
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Upp till 10 års garanti!

#yesstudionord

https://www.studionord.se/pub_docs/files/yesstudionord/juliasvensson-Theo-badkar-och-loke-handdukstork00008-1080.jpg

#yesstudionord

Vi på StudioNord blir så glada varje gång vi ser våra produkter hemma hos våra kunder. Att se våra produkter förverkliga våra kunders badrumsdrömmar är det bästa som finns! Om vi ber om att få använda din bild i marknadsföringssyfte är det för att vi så gärna vill inspirera alla våra kunder med fina bilder. Det kan därför hända att vi ber om lov att använda dessa bilder i marknadsföringssyfte i våra egna kanaler för att publicera på vår hemsida, i digitala kanaler så som Instagram, Facebook, Pinterest och nyhetsbrev. Självklart efter godkännande från dig med ett #yesstudionord 🖤


Bästa hälsningar,
Team StudioNord

Genom att svara i kommentarsfältet på vår förfrågan med hashtaggen #yesstudionord godkänner du följande:

Du ger StudioNord/Nordhem Värme AB (Org. nr: 556740-1186, nedan ”StudioNord”), tillåtelse att använda samtliga bilder som du har svarat #yesstudionord till att användas i marknadsföringssyfte i samtliga kommunikationskanaler, digitalt, tryck och betald annonsering.

Härmed intygar du att:

1. Du äger alla rättigheter till dina bilder.

2. Du har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att överlåta rättigheterna häri.

3. StudioNord inte kommer att kränka någon tredje parts rättigheter eller strida mot någon lag.

4. Du befriar StudioNord från alla skyldigheter att betala dig för användning av dina bilder och för de immateriella rättigheterna till dem i samband med ovan beskrivna användningsformer.

5. Du befriar och accepterar att hålla StudioNord och alla personer som handlar för StudioNords räkning skadelösa för alla eventuella anspråk, krav och ansvarsskyldigheter oavsett art, i samband med användningen av bilderna enligt ovanstående beskrivning.

6. Genom att svara #yesstudionord så godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor.

Vad betyder detta för dig?

Dina bilder kommer inte bara bli synliga för dina användare utan även för andra som gillar StudioNord. Självklart taggar vi dig och ditt konto, när bilderna publiceras. Du får möjlighet att inspirera andra och få nya följare på en och samma gång. Genom att använda hashtaggen #yesstudionord, godkänner du att du har läst och förstått ovanstående villkor. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice 010-33 09 770 eller info@studionord.se vid frågor angående detta.