• Fri frakt* & fri retur
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Upp till 10 års garanti!
Stylisten tipsar: Pastell i badrummet

Stylisten tipsar: Pastell i badrummet

Teresa Woodall om hur man kan styla sitt badrum

När solen och värmen gör sig påmind kan det vara trevligt att få in lite extra färg i badrummet. På Teresa Woodalls instagram @nytthusmedutsikt visar hon upp sitt fina badrum och ger oss tips på hur hon stylar det.


”I vårt badrum har vi fortsatt mycket naturmaterial för att få den varma och ombonade känslan, som ger balans till den vita badrumsinredningen som annars kan uppfattas både som kall och omysig. Samtidigt så har pastelltonerna flyttat in, som ger en ljus, livlig och härlig känsla. Fluffiga handdukar i rosa, vitt, blått och lila – både enfärgat och randigt. Personligen tycker jag inte man ska vara rädd för att blanda färg och mönster!”

I Teresas badrum finns vår Handdukskrok Ida i polerat rostfritt.


”Jag har två stycken kroklister bredvid varandra, och det som är så bra att man inte behöver borra i kaklet för att sätta upp dem. De sätts enkelt upp med den självhäftande tejpen på baksidan av kroklisten. Hur enkelt som helst!”


I badrummet finner du också vårt populära badkar William. Det är ett fristående badkar med en tidlös design som ger en omfamnande känsla. William har även rygglutning i båda ändar och ett generöst baddjup.


För fler tips och inspiration, följ Teresa och familjens hem på Instagram: @nytthusmedutsikt

https://www.studionord.se/pub_docs/files/Stylistentipsar/Bilder-Pastell-i-badrummet-artikel2.jpg
https://www.studionord.se/pub_docs/files/Stylistentipsar/Bilder-Pastell-i-badrummet-artikel3.jpg
https://www.studionord.se/pub_docs/files/Stylistentipsar/Bilder-Pastell-i-badrummet-artikel4.jpg

Liknande artiklar