• Fri frakt* & fri retur
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Upp till 10 års garanti!
Badrumsspegeln – Ett måste i varje badrum

Badrumsspegeln – Ett måste i varje badrum

Badrumsspegeln – Ett måste i varje badrum

En badrumsspegel är inte bara funktionell utan den kan också sprida ljus och skapa illusionen av ett större badrum. Med ett spegelskåp kan du dessutom få in smart förvaring bakom spegelglaset.


Här går vi igenom några saker som kan vara bra att tänka på när man ska köpa en badrumsspegel.

Spegel med integrerad belysning


En spegel med inbyggd belysning ger en stilren känsla och en funktionell lösning på samma gång. Du kan också välja en spegel utan inbyggd belysning och istället ha en fin ljuskälla ovanför spegeln. Välj det som passar ditt badrum och din personliga stil bäst.


Om du får in dagsljus i ditt badrum (via till exempel ett fönster) rekommenderar vi att placera spegeln så att ljuset faller mot den.


Spegelns form


Runda speglar har blivit en het trend det senaste. En rund spegel kan till exempel vara en fin kontrast i ett badrum med fyrkantigt kakel.


Fyrkantiga speglar är något av ett mer klassiskt val. Har man ett fyrkantigt handfat eller rektangulärt kakel kan en fyrkantig spegel på ett vackert sätt framhäva dessa linjer.


Tänk även på höjdplaceringen


Om du känner dig osäker på i vilken höjd du ska placera din badrumsspegel kan vi rekommendera att utgå från ögonhöjden på den kortaste vuxna personen i hushållet. Om längdskillnaden är stor mellan den längsta i hushållet kan det vara bra att kolla så att den personen ser hela sitt ansikte i spegeln. Då ska spegelplaceringen fungera för hela familjen.


https://www.studionord.se/pub_docs/files/Stylistentipsar/Bilder-badrumsspegel-artikel2.jpg
https://www.studionord.se/pub_docs/files/Stylistentipsar/Bilder-badrumsspegel-artikel3.jpg
https://www.studionord.se/pub_docs/files/Stylistentipsar/Bilder-badrumsspegel-artikel4.jpg

Liknande artiklar