• Fri frakt & fri retur
 • Skickas inom 1-3 dagar
 • Upp till 10 års garanti!
LED-spegel Nora
LED-spegel Nora
LED-spegel Nora
LED-spegel Nora
LED-spegel Nora
LED-spegel Nora

LED-spegel Nora

800 mm

Bästsäljande rund badrumsspegel med LED-belysning
 • Blir en snygg detalj i badrummet
 • Spegeln är Ø 80cm i diameter
 • 5 års garanti
 • Fri frakt och fri retur
 • Välj variant

  3 902 kr
  4 590 kr
  15%

  I lager

  ✅ Fri frakt och fri retur

  ✅ Skickas inom 1-3 dagar

  ✅ Upp till 10 års garanti!

  Produktbeskrivning

  Vår runda LED-upplysta spegel Nora är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Med tre olika storlekar att välja mellan - 600 mm, 800 mm och 1000 mm i diameter - kan du hitta den perfekta storleken för ditt utrymme.

  Nora har en modern och minimalistisk skandinavisk design, producerad i Europa med fokus på naturvänliga material av högsta kvalitet. Denna spegel är mer än bara en praktisk lösning för ditt badrum, den är en elegant inredningsdetalj som kan lyfta vilket rum som helst i ditt hem. 

  På baksidan av Nora finns en 3000 K ambient belysning som sprider ett behagligt ljus över spegeln. Denna belysning, som är utrustad med LED-teknologi, har en imponerande livslängd på över 50 000 timmar. Tillsammans med den höga kvaliteten på materialen som används i tillverkningen av Nora, kan du vara säker på att denna spegel kommer att vara med dig under lång tid framöver.

  Häng upp Nora med en diameter på 800 mm i ditt badrum för att skapa en fantastisk funktionell atmosfär. Men låt dig inte begränsas av dess praktiska användning. Placera den i vilket rum du än önskar för att ge en touch av elegans och skönhet till din inredning.

  Nora är inte bara en spegel, det är en statement piece som kommer att bli en viktig del av ditt hem. Med dess stilrena design, energieffektiva belysning och långa livslängd, är Nora det perfekta valet för dig som värdesätter både kvalitet och estetik.

  Material och färg            
  Spegelglaset är 4 mm tjockt och kommer från tillverkaren Pilkington. 

  Garanti
  Vi erbjuder 5 års garanti på denna produkt. Läs mer om våra garantivillkor här.

  Kombinera med

  Frakter och returer

  Detaljer