• Alltid fri frakt och fria returer
  • Skickas inom 1-3 dagar
  • Betala med Klarna
  • Hem
  • Magasin
  • Vår story
  • Läs vår story
Läs vår story

Läs vår story

StudioNord är utmanaren som hittat en ny väg till designade badrum. En schysstare väg. En väg utan onödiga mellanhänder. Utan uppblåsta priser. Och utan krångel.

Att få till ett designat badrum ska väl inte behöva vara så svårt? Eller dyrt för den delen. Det tycker iallafall inte vi. Vi erbjuder skandinaviskt designade premiumbadrumsprodukter till lagerpriser – direkt från oss till dig.

StudioNord är ungt på marknaden, men vi som står bakom har över 17 års erfarenhet från badrumbranschen. Vi har lärt oss att känna igen produkter som håller, både när det gäller design och kvalitet. Vi vet vilka material som åldras med värdighet, vilken skillnad det gör med några centimeters baddjup och vad som krävs för att handdukar ska torka snabbt. Allt det här har vi tagit med oss in i StudioNord.

Tack vare noga utvalda produkter så är ditt nya designbadrum bara några klick bort. Och självklart finns vi här för att guida dig från köpbeslut till installation.

Vår filosofi - alltid lagerpriser

Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har tagit bort allt det onödiga för att du ska få en så bra deal som möjligt. Kvar finns bara riktigt bra kvalitet och snygg design till schysstare priser. Alltid.

Eget lager= snabba leveranser

Alla våra produkter fraktas från våra leverantörer in hit till vårt lager i Särö utanför Göteborg. Här kontrolleras produkterna noga och paketeras om innan de skickas ut till dig som kund. Fördelen med att vi har vårt egna lager och lagerpersonal är att vi snabbt kan skicka ut produkterna till dig som kund. Det är därför vi har så snabb leveranstid på 1-3 dagar.

Vi har dessutom fri frakt och fria returer- allt för att du som kund ska bli nöjd med ditt köp!